DOBRO DOŠLO LETO - Vodi me na plažu

24/06/2016
Stigao je i taj dan! Pakovanje je u toku, leptirići u stomaku, krećemo polako putem plaže! :)

Nadam se da ste već izabrali svoju letnju destinaciju, bilo to neko egzotično ostrvo, jezero ili planina. Bitno je da se hladimo i da uživamo! :)

Uvek mesecima unapred uživam u spremanju za plažu, a ove godine sam specijalno zadovoljna svojom paletom boja. :)

Bebi roze i rezedo, flamingosi i lubenice. Čak sam našla i grožđanu mast u obliku flamingosa sa mirisom lubenice i tada sam znala da ću morati da obavim jedno plažno flatlay fotkanje. :)


Beach Please sprej za osvežavanje, lenonke sa zlatnim staklima i privremene tetovažice - obožavam plažni acesoar.

Luda sam za kupaćim kostimima i naočarima. Dodam tome vesele marame, zlatne rimljanke i lakove za nokte u tonu - spremna sam!


Jednodelnim kostimima baš ne mogu da odolim, zbog ovog Barbie sam prevrnula internet, nisam se smirila dok ga se nisam domogla. :) A tek Wonder Woman kupaći koji izgleda isto kao njen kostim! Kao i obično, morala sam da preteram. :D

Crni jednodelni kupaći sa otvorenim leđima je u ulozi male crne haljine za plažu. :)

Da li kupujem torbice za decu - nisam sigurna, ali obožavam ih! Ovih dana ih možete naći u raznim oblicima, a ja sam izabrala zlatnu limenkicu i kremasti sladoled. Letnje osveženje. :)

Pošto obožavamo da leškarimo ispod suncobrana i čitamo stripove, morala sam da nas opremim našim omiljenim, pa sam opet malo preterala i jedva sam ih donela kući iz stripoteke. :)

Jao, pa mi za nekoliko sati krećemo na more! :D Ove godine smo za našu letnju destinaciju izabrali Sardiniju, ali pre toga sledi road trip kroz Italiju, znači treba mi tableta za smirenje! :D

Ovim postom sam želela da vas pozdravim pred put i da vam poželim predivno predstojeće leto. Nadam se da ćete pronaći vaš omiljeni hlad ili možda omiljeno osunčano mesto. :)

Vidimo se za mesec dana, da delimo utiske i fotkice. :)

Ćao drugari, sirene i mornari! :) :*