KNJIGA PUNA ČESTITKI - Originalan poklon za venčanje

15/05/2016

Sezona venčanja je uveliko počela, a pokloni su u većini slučajeva prilično predvidivi. Kada je mlada ili mladoženja neko ko vam puno znači, imate potrebu da taj poklon, ili bar čestitku podignete na viši nivo. A ako vam se još usput jedna od najboljih prijateljica udaje u Australiji, i nećete uspeti da prisustvujete venčanju, onda je to pravi izazov! Hmm, nešto originalno, a intimno, da nadoknadi to što neću biti tamo, što neću uspeti da joj čestitam poljupcima, zagrljajima i osmesima. Kako da pošaljem emociju u Australiju?

Znam! Rešim da okupim sve njene drage ljude, da joj svako ručno napiše ili nacrta čestitku kakvu želi, pošalje sken i da sve to spojim u jednu knjigu specijalno dizajniranu za tu priliku. Sve je postalo još blesavije kada sam uspela da dođem do gomile njenih prijatelja iz Amerike, gde je studirala, pa smo uspeli da se, mi, ljudi koji se nikada nisu sreli, zajedno organizujemo da joj priredimo iznenađenje. :)Bilo je prezabavno dizajnirati knjigu, smišljati različite ilustracijice koje stoje pored svakog imena i najavljuju čije pismo sledi, čitati tuđe čestitke i diviti se tom moru različitih rukopisa koji pristižu sa svih strana, crtežima malih rođakica, ludim fotkama i uspomenama. :)

U svoje pismo sam, naravno, morala da dodam koverticu sa iznenađenjima. :) U koverticu sam ubacila blesave fotomontažice i pesmicu koju sam posvetila budućim mladencima.
Evo i skena rime koju sam im posvetila jer želim da vas ohrabrim da i vi obradujete svoje drage šašavim pesmicama. Nesvakidašnji i zabavan poklon, koji govori o tome da ste se potrudili da ih iznenadite. Plus se zabavljate se dok smišljate rime plus im na kraju uvek izmamite široke osmehe. Morate da probate! :)


Poslednji izazov- kako da joj uručim poklon? Dogovorim se sa njenom prijateljicom iz Amerike koja će prisustvovati venčanju pa joj poklon uručimo zajedno. Spremim se za plažu, pustim talase da se lome iza mene, i pretvaram se da sam sa njima u Australiji. :) Naravno, u pitanju je interaktivni video koji sam snimila, tako da izgleda kao da nas dve dopunjujemo jedna drugu u najavi poklona. Smejala sam se sama sebi dok sam snimala ovaj video i ludo zabavila, čak sam i koktel koji sam spremila kao rekvizit popila pre nego što sam uspela da snimim finalnu verziju videa. :)

Ovim australijskim golupčićima je upravo na pragu druga godišnjica braka, ludo se vole i još luđe zabavljaju, a ja im želim da nastave u tom pravcu! :)


Puno pozdrava za moju dragu Jovanu i njenog voljenog Grega. <3