8. MART - Cveće & čokolade

05/03/2016

Stiže nam polako i Osmi mart, vreme kada pokloni i cveće pršte na sve strane. :)

Smatram da je šteta ukrašavati cveće i praviti bukete sa gomilom traka, celofana i šarenih papira jer je cveće samo po sebi ukras, pa prosto nije fer prema njemu stavljati ga u bilo šta sem u običan beo ili pak papir.

Ali ipak je praznik i ja ne mogu da odolim a da ne napravim nešto što će ga propratiti! Zato imam predlog kako da ispoštujete prazničnu atmosferu ali da ostavite cveće u prvom planu. Šta mislite o gajbici punoj cveća? :) Kako ne biste lutali tražeći savršenu gajbicu i na kraju shvatili da košta mnogo više nego što ste se nadali, rešila sam da napravim kutiju koja izgleda kao prava gajbica i naravno ima pečat osmog marta. :)Kako bi vam cveće preživelo ovaj poduhvat, zatražite da vam prodaju sunđer za cveće tamo gde ga budete kupovali. Natopite sunđer vodom i pobockajte cveće u njega, ali ne zaboravite da ga pre toga stavite u kesu ili nešto slično kako bi i kutija ostala čitava. :)

Fajl za gajbicu možete preuzeti ovde, a u nazivu svakog fajla stoji objašnjenje koji je format u pitanju i na kakvom papiru se štampa, tako da nemate briga. :) Ako vam je ova gajbica previše velika, ištampajte isti fajl na manjem formatu papira, u ovom slučaju to bi bio A4 format.

Tu su i valjkaste kutijice koje mogu da služe za poklanjanje cveća ali i bilo kakvih drugih poklončića.Ova je moja omiljena, prolećna, u skladu sa ovim našim martovskim prolećem. :)

Fajl za štampu možete preuzeti klikom ovde.Možete joj dodati traku, tako je još zanimljivija za nošenje. Ali je ipak najzabavnije to što znate da ste je sami napravili. :)

Fajl možete preuzeti klikom ovde.
Fajl za ljubičanstvenu kutijcu možete preuzeti klikom ovde.

A šta to možemo još da poklonimo dragim ženama a da nije cveće? Pa čokolada naravno! :D
Ovo su omoti za čokolade koje sam pravila prošle godine za osmi mart pa vam ovom prilikom poklanjam sve dizajne čokolada u ovom fajlu. Pošto su sve u jednom fajlu, kada odete u štampariju samo im recite koju želite da vam odštampaju. :)
Veličina odgovara Galeb čokoladi, ali verovatno će poslužiti i za ostale. Galeb sam izabrala zbog načina na koji je uvijena folija, pošto je šik da viri sa strane. :)

Uživajte u darivanju i u svojim dragim ženskim stvorenjima. :)

Srećan 8. mart!