LJUBAVNE NOVINE & DORUČAK U KREVETU - štampalice za Dan zaljubljenih

10/02/2018

Dan zaljubljenih je uvek novi izazov za mene, zato što sam do sada iskoristila mali milion načina da pokažem Milanu koliko ga volim. Ostaje mi još samo da angažujem flash mob. :D Nas dvoje smo takvi da svakodnevno jedno drugom izjavljujemo ljubav i pevamo po kući ljubavne pesmice u rimama. Kako bih prosto rekla, svakog dana slavimo Dan zaljubljenih.


Uvek se trudim da izbegnem klišee poput srca i crvene boje, ili da ih bar minimalno iskoristim. Pošto sam ovih dana zaljubljena u našu spavaću sobu, koju smo redizajnirali krajem godine, ona mi je bila asocijacija za doručak u krevetu. Znate onaj trenutak u filmovima kada neko želi nekog da iznenadi ljubavnim doručkom dok je još u krevetu, to je kao neka specijalna prilika da jedeš i odmaraš jer te neko mnogo voli. :D Odmah mi je sevnula lampica, doručak i jutarnje prelistavanje novina, pa naravno- ljubavne novine! :)Ovi preslatki stripići su postali sinonim za ljubav u celom svetu, prevode ih na razne jezike a svi koji ih crtaju koriste uvek ova dva ista medena lika. Tako su mi neodoljivi, specijalno zato što me zaljubljeni dečkić neodoljivo podseća na Milana. :)


Štampalica, spremna za download, vas čeka ovde. U njenom nazivu ćete naći predlog načina štampe.


Svi smo gledali 'Lajanje na zvezde' i znamo koliko je romantičan i sladak, zato nisam odolela da iskoristim repliku iz filma za udarni naslov mojih novina. Opis ove vesti sam napisala sama, tako da se svi možete pronaći u njemu i iznenadite svog dragog ili dragu. Na ostalim stranicama novina su najveselije ljubavne pesme naših pisaca koje sam pronašla.


Ako pratite Mustru godinama unazad, čitali ste post Ljubav, taj veliki prasak, i znate da vas u njemu čeka gomila ideja za kosmička ljubavna iznenađenja. Među njima je i ljubavna srećka - uradi sam grebalica. Kako su novine u pitanju, rešila sam da se u njima mora naći i srećka. Jedna od mojih omiljenih uradi sam iznenađenja, a tako laka za napraviti.


Pored štampalice koju možete preuzeti klikom ovde,


Postupak je toliko jednostavan! Deo grebalice koji se grebe, u ovom slučaju pravougaonik na kome piše '1000 poljubaca', prvo obojimo voštanom bojom. Ova boja se posle grebanja uopšte neće videti, tako da izbor boje zapravo nije važan. Odmah zatim, taj isti deo obojimo temperom u boji po izboru. Ja sam izabrala sivu kako bi ličila na prave srećke. Čim se tempera osuši, grebalica je gotova! Verujte, radi savršeno. :)


Nadam se da su vam se dopale nove štampalice i da ćete ih iskoristiti da obradujete svoju ljubav.